jueves, 5 de marzo de 2009

Resultados 18º Jornada


-
Las derrotas de los rivales del Nou Basquet Alzira aupan al equipo de la capital de la Ribera Alta a la tercera posición. Jornada de sorpresas la de la pasada jornada que no hace si no mostrar la gran igualdad que reina en el grupo C de primera zonal. La próxima jornada el equipo alzireño disfrutará de su jornada de descanso lo que le relegará de nuevo a posiciones más bajas en espera del partido ante el lider.
-
El partido más interesante de la 18ª jornada fue el que enfrentaba a los dos primeros clasificados, donde el C.B. Tavernes demostró ser el equipo más en forma de la competición al doblegar al, cada vez menos lider, Unipal Algemesí por 64-74 en su propia pista. Las sorpresas no acabaron ahí pues el Exagom Verd Guadassuar lograba su segunda victoria en los tres partidos, al imponerse de forma clara a un dificil C.B. Picassent por 70-57, con lo que abandona el farolillo rojo que ocupaba desde principio de temporada.
-
En el duelo de los equipos del área metropolitana de Valencia, el Bº del Cristo cosechaba una importante victoria ante el Sorsi e Morsi por un ajustado 67-60. Completan la jornada la abultada victoria del Manises "B" ante un rival muy inferior, el +Visión Benigànim, por 69-33 y la derrota por 59-53 del Mislata B.C. "B" a manos de un Mompó Óptica Oliva que prorroga así su racha de vitorias, demostrando que es uno de los mejores equipos de la competición.

19 comentarios:

Anónimo dijo...

holaaa!!!

enhorabona per les dos victories consecutives....llastima que ara descanseu...espere que no vos talle la ratxaaa!!

Anónimo dijo...

A ver "enteraos", que sois unos listos! Eso de hacer las cronicas por lo que cuentan los resultados es de ser muy tristes.

Ganamos en la pista del Algemesi solo y por diez de manera circunstancial ya que a falta de un minuto ibamos empatados y tuvieron un tiro para ponerse por delante que no entró, por lo que eso de decirles "cada vez menos lider" no te lo crees ni tu. Fue el mejor partido de la temporada de toda la liga, los dos equipos nos empleamos a fondo y estais cabreados porque vosotros no apareceis por ninguna parte.

Nosotros aun dependemos de ellos para quedar primeros y ellos tienen que perder 2 partidos ya que nos tienen ganado el average. Cada vez espero con mas ganas el partido contra vosotros a ver si de una vez se os bajan todos esos humos que teneis.

A cascarla!

Anónimo dijo...

el comentari d'abans no l'entenc, l'ha fet un del meu equip, no se ki es, supose que no meu dira, pero no veig la rao per la qual diu aixo....

es deveres fan les cronikes depenen dels resultats pero almenys les fan i TU entres a llegirles....cosa que el nostre club no te ni pagina web!

estic imaginant-me ki eres pero no diré res, en tots els equips hi ha una ovella negra.....

Anónimo dijo...

i aixo de que a falta de un minut anaem empatats i la bola ells, no teu creus ni tu, jo no se en kin partit estaries pero en el mateix que estava jo no....

no li tingau en conter que es de tavernes!

Anónimo dijo...

...jeje..açò mola!!...Ximo, el nostre blogger s'ho curra, però el problema va estar en q en Alzira no podem vore els resum de la Tv del millor partit de la jornada!

... els de Tavernes podeu guanyar la lliga encara, però depeneu, malhauradament dels nostres resultats (la setmana pròxima a Algemesí i el nostre enfrontament directe a Alzira, i sabeu q ací històricament mai ens heu guanyat ...). Nosaltres, es cert, sols aspirem al tercer lloc... q personalment em pareix un gran premi per a la temporada tan irregular q duguem.

De totes formes, felicitar als dos equips veïns, Algemesí i Tavernes per ser els millors de la categoria. Tb m'ha alegrat molt vore com Guadassuar alça el cap, ja q té un equip jove i sacrificat q dona la cara fins l' últim segón del partit (llàstima q no tinga entrenador suficientment capacitat per a formar un equip com cal...)

...des del Nou Bàsquet Alzira, sempre continuarem sent un club amic amb els companys del bàsquet i les rivalitats les deixem SEMPRE sols per a les pistes.

A mort!

Anónimo dijo...

Crec que cuant Ximo ha escrit "cada vez menos lider" es referia a la distancia de punts, que s'ha reduit. No a ninguna altra cosa.

Anónimo dijo...

Soc el entrenador del Oliva, que entre habitualment a llegir el vostre blog, que la veritat em pareix molt bo i amb uns comentaris canyeros i prou reals. Encara recorde el mitic article: "El nou Ondara de la categoria es diu Sorsi Morsi", cuanta rao teniu.
El que volia dir es que el comentari d'abans pareix ser que no es de ningu de Tavernes, o alemnys es el que diuen en el foro de la lliga:

http://foros.acb.com/viewtopic.php?t=341843&postdays=0&postorder=asc&start=60&sid=6fbf0e03dee69f3022945dd7d4a3b1c1

Supose que algu voldra posar presio al vostre partit contra Tavernes...
Enhorabona per la tercera plaça, a vore si nosaltres podem lluitar per fer-vos la competencia.

Anónimo dijo...

felix gracies per enrecordarte de mosatros (GUADASSUAR)ja q poc a poc anem wañant partits i espere q si no es demanar-li molt al nostre señor poder salvarnos encara q siga molt pero q molt dificil,, pero com tu as dit lluietem fins al ultim egon per aixo lo ultim q perdrem sera l'esperança,, ja q seria una llastima no poder enfrontarmos contra voasaltres l'añ q be i repetisc lo dela esperansa es l'ultim q es perd pq tansols esteu a 4 partits del tavernes pq no els podeu agarrar?¿? anim xiqts ,,, a per cert al nostre entrenador tampoc li podem recriminar res ja q ell a fet al GUADASSUAR mes fort de la historia com be recordareu tots

Anónimo dijo...

Aixi m'agrada que seguiu el blog i vos motive a fer comentaris, açò és el basquet, pura passió, jeje. Si voleu arreplegeu dinerets entre tots i me veig tots el partits, aixi podria fer les croniques més reals, jeje. Menys mal què tinc imaginació que si no...

Gracies a tots per seguir el meu treball i comentar, especialment als meus defensors, els de casa i els veïns, va per tú joan.

Amés se nota que el comentari ve de Algemesi i no de Tavernes, de totes maneres em referia a la distancia de punts, com ve apunta Carles i a que a perdut dos partits en el que dugem d'any.

Anónimo dijo...

jajajaja

que bo el comentari del meu amigatxo lledo!!!!

va mariquita k mos begem este dissabte en la cabalgata...

i aspere k se salveu k a l'any k be vuic xuar contra tu, k aiso del genoll me sona a por....

jajajaja

aw crak!!!

PD: ximal ta llegado la foto k te envie de los juniors de oro???
jajajaja

i esto cada dia ta mas interesante

Anónimo dijo...

Aquí caben las opiniones de todos. Con mucho esfuerzo, nuestro compañero Ximo nos regala este espacio donde poder expresar nuestras opiniones, las de los integrantes de nuestra plantilla y a su vez, por ser un espacio público, las del resto de internautas, pertenezcan a otros culbes o no. Por lo tanto, que cada uno diga lo que quiera porque creo que todos, y no sólo en el Nou Basquet Alzira, somos mayorcitos para utilizar esta herramienta para compartir opiniones de buen rollo y así divertirnos.

La solución para evitar estas tonterías debería pasar por la identificación (con cuenta en blogger, por ejemplo) de todos los que quieran participar, pero a mí me parece que de esa forma se limita demasiado a todo el que quiere participar y por lo que sea no quiere tener una cuenta en ningún sitio. Yo propondría al blogmaster, que comentarios como esos, que intentan provocar no sé qué rivalidad, fueran eliminados si no están bien identificados. Y sí, a eso se le puede llamar censura, pero el buen rollo por encima de todo.

Me gustaría felicitar de nuevo a Ximo por brindarnos la oportunidad para conocernos mejor todos los jugadores de la categoría y poner nombre a los todos los que nos juntamos los fines de semana a disfrutar del baloncesto. Da gusto ver mensajes de apoyo y admiración de unos para los otros en cada uno de los posts.

También puedo proponer otra solución. A los que nos les gusten las crónicas de Ximo que me ingresen 100€ por equipo y yo mismo enviaré a los reporteros que hagan falta a cada uno de los pabellones de la primera zonal. Apuntad:

2077-0608-63-696969696969696969. (Los que quieran factura que pongan su nombre en el ingreso…)

Anónimo dijo...

Gran Quico!!! El que jo dic, aixi dona gust dedicar-li temps al blog.

Este estiu lligueta entre el Oliva, el Tavernes, el Guadassuar i el Alzira. jeje

Anónimo dijo...

esta clar q ningun blooger pot ficar tots els detalls del 6 partits de cada jornada,, el señor ximo ja fa prou fent la faena de donarmosun ratet de faeneta llegint el resumen de la jornada jajaja anim xicon q fas una gran faena desde asi guadassuar donarte la enorabona per a q segisqs fent aquesta faena...
weno i aixo de la lligueta es podria mirar mes q res per fer el estiu es ameno..

Anónimo dijo...

Jo el que no m'explique és perquè teniu que dir que el comentari ixe ve d'Algemesí, ja que entre el Tavernes i Algemesí hi ha prou bon rollo, i tots acceptarem que estan en un sensacional moment de forma, i tamé es de veres, que el partit es va decidir en els últims minuts...no en l'últim, però si en els 3 últims, així que enhorabona al Tavernes i espere que ens vejam l'any vinent a Preferent!

Anónimo dijo...

No se d'on ve el comentari, el que tinc clar que no ve de la gent de l'equip.
Com be s'ha dit qui siga no va veure el partit o estava pensant en la mona de pasqua.
Per altre costat no sé si serem més o menys liders, el nostre principal objectiu es tornar a preferent i per aixó estem treballant.
Ara si algú vol crear mal rotllo pos alla cadascú

Anónimo dijo...

jo tampoc he sigut, i ho hem parlat en el vestuari i no ha sigut ningú. ui ha fallat uno al entrene, pero no creguem que siga ell tampoc.

Aixina que d'algemesi (juaors i entrenaor) no ve ixe mensaje.

Per cert, el partit (partidaso) va ser espectacular (per a ser Primera clar, que no estem en ACB,jejeje)

Disfrutarem tots, juaors entrenaors, public, arbrits, si si, tindrieu que haver vist a un arbrit refubar per la tensió del partit, quant vegué que l'havia vist es va riure, i me va fer un gest com diguent "collo quin partidet", per a que es feu una idea de lo que va ser.

Llastima que al final el perguerem... un poc antes de l'ultim minut...

Anónimo dijo...

Sense dubte hi ha gran equips en aquesta categoria, però el que més m'agrada es que hi ha grans persones i bon ambient. La qüestió és que van primers els equips que millors bàsquet estan fent, aixi que enhorabona al Tavernes i al Algemesi.

Pel que fa al xaval eixe dels comentaris desafortunants, siga d'on siga, que tinga clar que està totalment fora de lloc.

Sort en els partits de hui, com sempre que guanye el millor i a disfrutar del bàsquet... per cert, gracies per comentar i vistar el nostre blog.

Anónimo dijo...

kiko az los comentarios mas amenos maxo, zZZzzzz jaja

Anónimo dijo...

aa免費看情色a片日本a片av女優av片ava片下載85cc免費影片85cc免費影城a片sex520免費影片hilivesogo論壇線上a片免費a片okav成人影院Hilive8591.tv鎖碼頻道AV168 成人電影院成人聊天室av小魔女免費影片a片日本a片aa片免費看a片下載情色a片免費a片aaa片免費看短片aaa片免費看aaa片免費看影片線上a片免費a片下載卡通a片線上aa片免費看免費線上a片aa片免費看影片情色a片日本a片av女優av片avsogo論壇okava片下載85cc免費影片85cc免費影城a片hilivesex520痴漢俱樂部okav成人影院hiliveavhigh聊天室守護甜心視訊聊天網av