domingo, 22 de marzo de 2009

Un Nou Basquet Alzira sin ideas se deja ganar

El partido de ayer sábado resume en gran medida la triste imagen que está mostrando el Nou Basquet Alzira durante la presente. Este equipo de dos caras es capaz en un mismo encuentro de dominar sin apuros a un buen equipo, como de dejarse ganar en unos últimos minutos cómicos en los que puso en bandeja la proeza al C.B. Genovés.
-
El equipo local jugó uno de sus mejores cuartos, 21-13, aprovechando la superioridad de Oscar Martínez bajo tableros y desplegando una buena defensa que dejó sin ideas al C.B. Genovés. No obstante en el segundo cuarto todo cambió, la defensa se mantuvo pero el ataque se convitió en un caos saliendo a relucir la peor cara del Alzira, muestra de ello fueron los dos triples encajados en las últimas dos jugadas previas al descanso que echó por tierra el trabajo defensivo y metía a los visitantes en el partido con un 29-26.
-
La segunda parte fue un mero intercambio de canastas donde el Nou Basquet Alzira, pese al desconcierto en ataque, conseguía mantenerse arriba en el marcador sin problemas. Fue a falta pocos minutos para finalizar el partido, cuando los locales se dejaron arrebatar una victoria segura. El C.B. Genovés sumaba tres puntos en por ataque con un juego exterior demoledor, mientras el Alzira fallaba jugada tras jugada desde la línea de personal en un triste espectáculo de desacierto. Sobre la bocina, unos de los jugadores del Genovés se convertía en el héroe al meter el triple que les daba la victoria por 60-61. Novena derrota.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Eixa va ser la mostra de que qualsevol equip, per molt baix que vaja al marcador al llarg del partit, pot aconseguir la victòria.
És un fet que brilla per la seua ausència al nostre club, que dóna els partits per perduts abans de que s´acaven. No ho dic per aquest partit ni per la resta de partits del sènior masculí (que no he tingut ocassió de vore molts), sino per molts altres partits disputats pels alzirenys i alzirenyes.
A aquest club li falta sang a les venes i una bona dosi de intensitat per a tot.
És una opinió com una altra.

Anónimo dijo...

El meu comentari d´abans va referit sobre tot al meu ekip, que és del que millor puc opinar.
De la resta, ja em direu vosaltres... ja que no m´agradaria que sentara mal a ningú.

ÀNIM XICS!!

Anónimo dijo...

Perdoneu xics, em part em sent responsable per la derrota, els tirs lliures van marcar el partit i mai s'hauria d'haver arribat a aquest final. La solució per part meua serà anar a entrenar més i millor aquesta setmana.

Anónimo dijo...

Done tota la raó a la meua xiqueta Rebe i pel que fa a Kiko... Però que estas diguent????? Tots fallerem tirs, passes i perguerem balons, açò és un equip quuian se guanya i quan es perd... perdre d'un punt després d'anar guanyant de 12 es responsabilitat de tot l'equip. Més sangueta collons!!!

Anónimo dijo...

...per a res estic d' acord en l' anàlisi del partit de Ximo.

Re, estàs molt encertada ... tirem molt prompte la toalla.

De vegades es senten comentaris q em fan sentir com q no serveix per a res tot el q s'ha intentat inculcar tots estos anys.... així sempre anirem cap enrrere.

El millor anàlisi després d' un partit, i sobretot després d' una derrota, és el q cadascú reflexione en q podia ajudar més a l' equip i on s'ha pogut equivocar... mai se m' ha passat pel cap recriminar res a cap company. A més, al nostre vestidor no fan mal les derrotes... a quasi ningú. Això és un molt mal síntoma q reflexa el q som.... una banda.

Un poc d' humiltat i solidaritat, ens falta... a molts dels components de l' equip.

Aprengam del gran Kiko... gràcies per estar ahí. Jo tb t' acompanyaré...

Anónimo dijo...

A vore estimats companys, començarem la temporada diguent que pujariem i si no es perque crec que en baixen 2, estariem lluitant per no baixar

Anónimo dijo...

Si baixaren 7, evidentment ke lluitariem per no baixar :D

Anónimo dijo...

.. i si m'auela tinguera rodetes seria una bicicleta, pero ja et dic que de de baixar-ne 3, estariem a tres partits del descens i el calendari que tenim, llevat al beniganim, la resta son rivals directes i dificils.

Anónimo dijo...

que si macho.

Anónimo dijo...

aber, pon el nombre xa ke luego podamos partirte las piernas xDD, ke no...pro poner nombre, no se os va a exar nada a la cara de lo k pongais, es un blog para poner vuestra opinion, y si tu abuela seria una bicicleta o un avion kreo ke nos da iwal xDD podria ser un bus y asi nos lleva a los partidos, k la gasofa esta cara""

Anónimo dijo...

Fèlix ja m'explicaras per què no estas d'acord en el meu anàlisis, jo sóc el primer que repartix la responsabilitat entre tots, com a equip que se suposa que som. A més crec que en el meu comentari quedava clar... Bó, fins demà.

Anónimo dijo...

aa免費看情色a片日本a片av女優av片ava片下載85cc免費影片85cc免費影城a片sex520免費影片hilivesogo論壇線上a片免費a片okav成人影院Hilive8591.tv鎖碼頻道AV168 成人電影院成人聊天室av小魔女免費影片a片日本a片aa片免費看a片下載情色a片免費a片aaa片免費看短片aaa片免費看aaa片免費看影片線上a片免費a片下載卡通a片線上aa片免費看免費線上a片aa片免費看影片情色a片日本a片av女優av片avsogo論壇okava片下載85cc免費影片85cc免費影城a片hilivesex520痴漢俱樂部okav成人影院hiliveavhigh聊天室守護甜心視訊聊天網av